Се прикажуваат 25–36 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

Favorit 12K Super Inverter Nordic

30000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU

35000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU WiFi

36000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU WiFi

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.1/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit Самостоечки 48000 BTU

ЛАДЕЊЕ Капацитет: 48000;14000 (BTU/H;W) ГРЕЕЊЕ Капацитет: 51500;15000 (BTU/H;W)

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS50S2SF1FA

69000 ден
Ладење капацитет: 5200 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 7.0/6.9

Haier Flexis White

39500 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 3200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 3.2/4.2

HAIER TIDE Plus Series AS25TAMHRA-C

31000 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 2800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.0/3.2

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL

28000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.0/3.2

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL

30000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 4600 W
Енер. класа A++/A+

HAIER TUNDRA Plus AS25TAEHRA-THC

35000 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 2800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.4/3.8