Се прикажуваат 13–24 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

AUX 12 Висока ефикасност

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.50 W
Греење Капацитет: 4.20 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 18 F Serie

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.500W
Греење Капацитет: 3.500W
SEER/SCOP 6.07/3.82
Енер. класа А++/A+

AUX 18 J Serie

50000 ден
Ладење Капацитет: 5.40 W
Греење Капацитет: 5.80 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 18 Висока ефикасност

62000 ден
Ладење Капацитет: 5.4 W
Греење Капацитет: 5.5 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 24 F Serie

53000 ден
Ладење Капацитет: 2.07 W
Греење Капацитет: 2.08 W
SEER/SCOP 6.1/3.8
Енер. класа А++/A+

AUX 24 J Serie

65000 ден
Ладење Капацитет: 7.2 W
Греење Капацитет: 7.2 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

Carrier Extreme 2 42QHG009D8SE

39000 ден
Ладење Капацитет: 2.75 W
Греење Капацитет: 2.90 W
SEER/SCOP 3.2/3.4
Енер. класа А++/A++

Carrier Extreme 2 42QHG018D8SE

62000 ден
Ладење Капацитет: 5.28 W
Греење Капацитет: 5.70 W
SEER/SCOP 6.1/6.7
Енер. класа А++/A++

Carrier Extreme 2 42QHG024D8SE

76000 ден
Ладење Капацитет: 7.04 W
Греење Капацитет: 7.50 W
SEER/SCOP 8.2/8.2
Енер. класа А++/A++

CARRIER Platinum Plus 42QHP09E8S-1

65000 ден
Ладење Капацитет: 2.64 W
Греење Капацитет: 4.00 W
SEER/SCOP 4.8/6.3
Енер. класа А++/A++

CARRIER Platinum Plus 42QHP12E8S-1

70000 ден
Ладење Капацитет: 3.52 W
Греење Капацитет: 4.20 W
SEER/SCOP 4.8/4.2
Енер. класа А++/A++

Favorit 12000 BTU

23000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+