Се прикажуваат 145–149 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

VIVAX ACP-48CF140AERI R32

180000 ден
Ладење капацитет: 15110 W
Греење капацитет: 18070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/5.1

VIVAX ACP-55FS155AERI

200000 ден
Ладење капацитет: 18537 W
Греење капацитет: 20397 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.0/4.0

VIVAX ACP-55CF160AERI R32

190000 ден
Ладење капацитет: 17000 W
Греење капацитет: 19640 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/5.1

HAIER Console 12 AF352S2SD1FA

62000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 3700 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 4.0/4.6

Mitsubishi MFZ-KT35/SUZ-M35

100000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4300 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.6/4.4