Се прикажуваат 133–144 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

VIVAX ACP-12CH35AEYI R32

60000 ден
Ладење капацитет: 4813 W
Греење капацитет: 7200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 9.0/5.3

Vivax ACP-12CH35REWI R32

44000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 5600 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-18CH50REWI R32

60000 ден
Ладење капацитет: 5800 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-18CF50AERI R32

75000 ден
Ладење капацитет: 9490 W
Греење капацитет: 6680 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.3/4.0

VIVAX ACP-18CH50AEMIS R32

47000 ден
Ладење капацитет: 5832 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.4/4.0

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

53000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.0

VIVAX ACP-18CH50AEVI INVERTER 5.5kw

44000 ден
Ладење капацитет: 6120 W
Греење капацитет: 6741 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.6/4.0

VIVAX ACP-24CF70AERI R32

88000 ден
Ладење капацитет: 8210 W
Греење капацитет: 8650 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/5.1

VIVAX ACP-24CH70AEMIS R32

60000 ден
Ладење капацитет: 7913 W
Греење капацитет: 7913 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-24CH70AERI R32 INVERTER 7kw

66000 ден
Ладење капацитет: 8206 W
Греење капацитет: 8206 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.5/4.0

VIVAX ACP-24FS70AERI

100000 ден
Ладење капацитет: 8528 W
Греење капацитет: 9788 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.5/4.0

VIVAX ACP-36CF105AERI R32

150000 ден
Ладење капацитет: 2368 W
Греење капацитет: 2784 W
Енер. класа A+/A+
SEER/SCOP: 3.2/3.6