Се прикажуваат 121–132 од 149 резултати

Прикажи 9 24 36

Vivax ACP-18CF50AERI+ R32

75000 ден
Ладење капацитет: 5860 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.2/4.0

Vivax ACP-18CH50AERI+ R32 Silver Mirror

53000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.6

Vivax ACP-18CH50AESI PRO R32

40000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.0

Vivax ACP-18CT50AERI+R32

65000 ден
Ладење капацитет: 5300 W
Греење капацитет: 5420 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.5/4.0

Vivax ACP-24CF70AERI+ R32

88000 ден
Ладење капацитет: 7770 W
Греење капацитет: 8290 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-24CH70AEQIS R32

53000 ден
Ладење капацитет: 7913 W
Греење капацитет: 7910 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-24CH70AESI PRO R32

62000 ден
Ладење капацитет: 8206 W
Греење капацитет: 8206 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.4/4.0

Vivax ACP-36CF105AERI+ R32

150000 ден
Ладење капацитет: 11780 W
Греење капацитет: 12780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.1

Vivax ACP-48CF140AERI+ R32

180000 ден
Ладење капацитет: 15240 W
Греење капацитет: 17000 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-55CF160AERI+ R32

190000 ден
Ладење капацитет: 16710 W
Греење капацитет: 19640 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Red INVERTER 3.5kw

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Silver INVERTER 3.5kw

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1