Се прикажува 1–12 од 31 резултат

Прикажи 9 24 36

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E

79000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (1,00 ÷ 4,10)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 4,2 (1,00 ÷ 5,30)kw

TOSHIBA Bi-Flow Console RAS-B10J2FVG-Е

85000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (1,1 ÷ 3,1) kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (1,0 ÷ 4,8)kw

TOSHIBA Bi-Flow Console RAS-B13J2FVG -Е

93000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (1,1 ÷ 4,1)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 4,2 (1,0 ÷ 5,0)kw

TOSHIBA Bi-Flow Console RAS-B18J2FVG -Е

120000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 5,0 (1,1 ÷ 5,7)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,8 (1,1 ÷ 6,3) kw

TOSHIBA Bi-Flow RAS-B18UFV-E

104000 ден
ЛАДЕЊЕ МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1661 W
ГРЕЕЊЕ
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1807 W

TOSHIBA DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-E

126000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 4,5 (0,90 ÷ 5,10) kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,5 (0,80 ÷ 6,80) kw

TOSHIBA DAISEIKAI 9 RAS-10PKVPG-E

90000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (0,80 ÷ 3,50) ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (0,70 ÷ 5,80)

TOSHIBA DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-E

99000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (0,90 ÷ 4,10) kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 4,0 (0,80 ÷ 6,30) kw

TOSHIBA HAORI RAS-B10N4KVRG-E

69000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (0,89 ÷ 3,20)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (0,90 ÷ 4,70)kw

TOSHIBA HAORI RAS-B16N4KVRG-E

89000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 4,6 (1,20 ÷ 5,30)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,5 (1,10 ÷ 6,30)kw

Toshiba Seiya RAS-18JEKVG-Е

77000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет:5,0 (1,45 ÷ 5,50)kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет:  5,4 (1,35 ÷ 6,00)kw

TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E

67000 ден
ЛАДЕЊЕ
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5500.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
ГРЕЕЊЕ
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W