Се прикажуваат 1–12 од 193 резултати

Прикажи 9 24 36

TOSHIBA SEIYA RAS-B13E2KVG-E

17800 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,3 (1,00 ÷ 3,60) kW ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,6 (1,10 ÷ 4,50) kW

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E

79000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (1,00 ÷ 4,10)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 4,2 (1,00 ÷ 5,30)kw

Mitsubishi MSZ-AP35/MUZ-AP35

68000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4000 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.6/4.7

MDV MSEPCU-18HRFN8 AE Pro

52000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5560 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.3

MDV MSEPBU-12HRFN8 AE Pro

32000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3950 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

MDV MSAGBU-12HRFNX AG Serie

25000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.2

HAIER TIDE Plus Series AS35TAMHRA-C

32000 ден
Ладење капацитет: 3200 W
Греење капацитет: 3400 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.6/4.2

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS35S2SF1FA

50000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 5200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 4.1/4.3

Favorit 12000 BTU WiFi

24000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Carrier Extreme 2 42QHG012D8SE

43000 ден
Ладење Капацитет: 3.65 W
Греење Капацитет: 3.90 W
SEER/SCOP 4.1/4.3
Енер. класа А++/A++

AUX 12 F Serie

30000 ден
Ладење Капацитет: 3.5 W
Греење Капацитет: 3.5 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 12 J Serie

32000 ден
Ладење Капацитет: 3.600W
Греење Капацитет: 3.700W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+