Климатизација

15 годишно искуство во работата

Нашите почетоци датираат од 2005 година. По 10 години вложен труд и работа во 2015 година е отворена компанијата CENTRO INZINERING ID Дооел, која почнува да врши продажба и монтажа на клима уреди. Во 2018 година, CENTRO INZINERING ID и покрај тоа што е овластен сервис и монтажа на клима уредите од RIVERSOFT – станува и овластен сервис за бела техника исто така за уредите од RIVERSOFT. Денес нашата компанија врши достава и монтажа на голем број реномирани брендови на клима уреди.

Тим

Тим од 7 професионалци

 

Климатизери

Климатизација врши изведба и монтажа на топлински пумпи како и мултисплит решенија.

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ
ЗА КЛИМА УРЕДИ

+
Клима уреди
Годишно искуство

Наши партнери